Wij maken werk van werk.
De arbeidsmarkt is sterk in beweging. Er verdwijnen banen, werk verschuift en nieuw werk ontstaat. Dat vraagt dat mensen soms van baan moeten wisselen, of zich moeten aanpassen om hun huidige werk te kunnen behouden. Sommige mensen hebben daar extra hulp bij nodig. Voor die mensen staat het Regionaal Mobiliteitsteam (RMT) Noordoost-Brabant klaar. 
 
We willen werkloosheid van onze inwoners zoveel mogelijk voorkomen of zo kort mogelijk laten duren. Het is belangrijk dat zij zo snel mogelijk ander, duurzaam werk krijgen en hier waar nodig ook ondersteuning bij krijgen. Het RMT Noordoost-Brabant biedt nu de unieke mogelijkheid voor extra ondersteuning hierbij. Aan inwoners, maar ook aan bedrijven.
 
Het RMT Noordoost-Brabant is er voor werk(zoek)enden, werkgevers, zelfstandige ondernemers en starters uit de 15 gemeenten in de arbeidsmarktregio Noordoost-Brabant. 

Werk(zoek)enden

Ben jij je baan verloren of dreig je deze te verliezen? Heb je extra hulp nodig bij het vinden van ander werk? 

Werkgevers

Moet jij door de afscheid nemen van (een deel van) je personeel? Of heb je juist een tekort aan personeel? 

Zelfstandig ondernemers

Ben jij ZZP’er en overweeg je om een overstap te maken naar werk in loondienstverband? En wil je ondersteuning bij het maken van deze stap? 

Starters

Heb je recent je diploma behaald en wil je hulp bij het vinden van een baan? Of twijfel je of je een andere opleiding of cursus gaat volgen?

Zeg hallo tegen ons team

Sylvia IJpelaar

Sylvia IJpelaar

UWVAdviseur Werk
Glenn van Dijk

Glenn van Dijk

UWVAccountmanager
Eugene van der Plas

Eugene van der Plas

UWVBanenafspraak AID
Gerrit Timmerman

Gerrit Timmerman

IBNAccountmanager
Jeroen van der Brand

Jeroen van der Brand

KW1COpleidingsmakelaar
Ilona Weggeman

Ilona Weggeman

FNVTrajectadviseur
Noëlle Aijal

Noëlle Aijal

Gemeente ’s-Hertogenbosch Trajectbegeleider
Ton van den Boomen

Ton van den Boomen

CNV Loopbaancoach
Collegas in gesprek

Onzepartners

In het RMT Noordoost-Brabant werken gemeenten, UWV, de vakbonden (FNV en CNV), werkgeversvereniging VNO-NCW, het onderwijsveld, SBB en vele andere partner- en projectorganisaties – vanuit de al bestaande netwerkstructuur – in de regio samen.